KauVoLi

Uutiset

Kauhajoen Voimistelu ja Liikunta ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 26.3.2024 klo 19.00 Nuorisotalo Räimiskällä kokoushuone 1.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet kuulemaan miten yhdistyksellä menee, tai vaikkapa osallistumaan sen toimintaan. Yhdistyksen kokous on avoin kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille (heille ilman puheoikeutta).

Kokoukseen voi osallistua myös Teams:n kautta. Lisätietoja maarit.kaari(at)kauhajoki.fi

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Esityslista

1 § Avataan kokous

2 § Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja ääntenlaskijat

3 § Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet

4 § Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5 § Hyväksytään kokouksen esityslista

6 § Vahvistetaan johtokunnan laatima vuosikertomus

7 § Vahvistetaan tulevan kalenterivuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio

8§ Vahvistetaan johtokunnan laatima tilinpäätös ja tilintarkastajien antama lausunto

9 § Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

10 § Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

11 § Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsen

12 § Valitaan johtokunnan jäsenet

13 § Valitaan toiminnantarkastaja

14 § Kiltajaoston toiminnan lopettaminen

15 § Vahvistetaan jäsenmaksut kaudelle 2024-2025

16 § Käsitellään johtokunnan esittämät asiat

17 § Käsitellään asiat, jotka seuran jäsen on jättänyt viimeistään 30 päivää ennen kokousta johtokunnalle kevätkokouksessa käsiteltäväksi

18 § Päätetään kokous


Kauhajoen Naisvoimistelijat ja Kauhajoen Liikuntaseura ovat yhdistyneet!

Molemmissa seuroissa on vuosien aikana tullut tunne että "jotain tarttis tehrä" ;harrastajamäärät ovat pienentyneet varsinkin toisen asteen koulutuksen oppilasmäärän vähennettyä ja yrittäjävetoisen liikuntatarjonnan lisääntymisen myötä. Kahden pienen seuran voimavarat on viisasta yhdistää yhdeksi elinvoimaisemmaksi yhdistykseksi, jotta ryhmäliikunnan riemu on jatkossakin useampien saavutettavissa kohtuullisella hinnalla ja kaikenkuntoisille sopivalla tarjonnalla.

Seuratoiminnan ja laadukkaan liikuntatoiminnan jatkon turvaamiseksi olemme päättäneet yhdistyä. Molempien seurojen johtokunnat ovat suhtautuneet asiaan suorastaan innolla ja kevään aikana koetamme saada sääntömuutokset ja muut tausta-asiat kuntoon, jotta syksyllä voimme aloittaa toiminnan yhdessä saman seuran alla.

Haasteina säilyvät sitoutuneiden ohjaajien ja johtokunnan jäsenten hankkiminen ja pitäminen, mutta meillä on molemmissa seuroissa tälläkin hetkellä mahtavia ohjaajia ja osaavia johtokuntalaisia, joten varmasti on tiedossa tekemisen meininkiä tulevaisuudessakin!