KauVoLi

Uutiset

 • Kauhajoen Voimistelu ja Liikunta ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tiistaina 7.3.2023 klo 18.00 Kauhajoen Virkistysuimala-urheilutalo Virkun kokoushuoneessa.

  Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneet kuulemaan miten yhdistyksellä menee, tai vaikkapa osallistumaan sen toimintaan. Yhdistyksen kokous on avoin kaikille jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille (heille ilman puheoikeutta).

  Tervetuloa vuosikokoukseen
  Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen mukaan vuosikokoukselle kuuluvat asiat kuten esitetään yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2022, sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja hallituksen tili- ja vastuuvapaudesta vuodelta 2022.

  Vuosikokouksen asialista 

  1 § Avataan kokous

  2 § Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja ääntenlaskijat

  3 § Todetaan läsnä olevat äänioikeutetut jäsenet

  4 § Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

  5 § Hyväksytään kokouksen esityslista

  6 § Vahvistetaan johtokunnan laatima vuosikertomus

  7 § Vahvistetaan tulevan kalenterivuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio

  8§ Vahvistetaan johtokunnan laatima tilinpäätös ja tilintarkastajien antama lausunto

  9 § Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä johtokunnalle ja muille vastuuvelvollisille

  10 § Päätetään jäsenyydestä muissa järjestöissä ja yhteisöissä

  11 § Päätetään seuran edustajista niihin järjestöihin ja yhteisöihin, joissa seura on jäsen

  12 § Valitaan johtokunnalle puheenjohtaja

  13 § Valitaan johtokunnan jäsenet

  14 § Valitaan toiminnantarkastaja

  15 § Vahvistetaan jäsenmaksut kaudelle 2023-2024

  16 § Käsitellään johtokunnan esittämät asiat

  17 § Käsitellään asiat, jotka seuran jäsen on jättänyt viimeistään 30 päivää ennen kokousta johtokunnalle kevätkokouksessa käsiteltäväksi

  18 § Päätetään kokous


 • Tervetuloa treenaamaan!

  Tervetuloa Kauhajoen Voimistelu ja Liikuntaseuran kevätkauden toimintaan mukaan!

  Aikuisten ryhmäliikunnan kevätkausi käynnistyy viikolla 5 eli 31.1 alkaen. Valitettavasti joudumme rajoittaa aikuisten harrastustoiminnan osallistujamäärää ryhmissä AVI.n ohjeistuksen vuoksi. Ryhmiin voi osallistua yhdeksän hlöä ohjaajan lisäksi. Ryhmiin ilmoittaudutaan Nimenhuuto sivun kautta: https://nimenhuuto.com

  Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu normaalisti. Tiedotamme mahdollisista muutoksista face:ssa sekä nettisivuilla.

  Tänä keväänä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

  Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen

 • Maskisuositus auloissa, käytävillä, pukuhuoneissa ns. yleisissä tiloissa. Liikunnan aikana ei tarvitse pitää maskia.

 • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.

 • Voit saapua tunneille valmiiksi treenivaatteissa vain hieman ennen tunnin alkua. Pyrimme välttämään yhteisissä tiloissa oleskelua.

 • Tunnilta pyritään poistumaan ennen seuraavan ryhmän tuloa.

 • Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 2 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.

 • Vältämme turhia lähikontakteja seuramme tiloissa, eli vältäthän mm. kättelyä ja halailua ystäviä nähdessäsi.

 • Muistathan täyttää juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.

 • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

 • Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, desinfioidaan ne jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.

 • Lasten harrastustoiminnassa huomioidaan, että aikuiset eivät oleskele harrastus-, odotus- ja pukeutumistiloissa. Turvaetäisyyksiä on noudatettava ja maskeja käytettävä.

 • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.

 • Kevätkausi käynnistyy 10.01.2022
 • Kauhajoen Naisvoimistelijat ja Kauhajoen Liikuntaseura ovat yhdistyneet!

Molemmissa seuroissa on vuosien aikana tullut tunne että "jotain tarttis tehrä" ;harrastajamäärät ovat pienentyneet varsinkin toisen asteen koulutuksen oppilasmäärän vähennettyä ja yrittäjävetoisen liikuntatarjonnan lisääntymisen myötä. Kahden pienen seuran voimavarat on viisasta yhdistää yhdeksi elinvoimaisemmaksi yhdistykseksi, jotta ryhmäliikunnan riemu on jatkossakin useampien saavutettavissa kohtuullisella hinnalla ja kaikenkuntoisille sopivalla tarjonnalla.

Seuratoiminnan ja laadukkaan liikuntatoiminnan jatkon turvaamiseksi olemme päättäneet yhdistyä. Molempien seurojen johtokunnat ovat suhtautuneet asiaan suorastaan innolla ja kevään aikana koetamme saada sääntömuutokset ja muut tausta-asiat kuntoon, jotta syksyllä voimme aloittaa toiminnan yhdessä saman seuran alla.

Haasteina säilyvät sitoutuneiden ohjaajien ja johtokunnan jäsenten hankkiminen ja pitäminen, mutta meillä on molemmissa seuroissa tälläkin hetkellä mahtavia ohjaajia ja osaavia johtokuntalaisia, joten varmasti on tiedossa tekemisen meininkiä tulevaisuudessakin!