KauVoLi

Ohjeet jäseneksi liittymiseen

Seuran toimintaan osallistuminen edellyttää 5 €:n jäsenmaksun lisäksi jumppakauden maksamisen. Yhdellä maksulla koko tarjonta käytössä! 
Ensimmäisen kerran voi kokeilla maksutta.

Seurassamme on käytössä Hoika Jäsentieto-palvelu.
Jäseneksi liittyminen ja laskutus tapahtuu tämän ohjelman kautta.
Ohjelman käyttö edellyttää ensin rekisteröitymistä, jonka jälkeen käyttäjä pääsee liittymään jäseneksi.

1. REKISTERÖITYMINEN

Ilmoittautuminen aloitetaan Hoika Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymällä. Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan klikkaa sisäänkirjautuminen -sivulta "Unohditko salasanan?"

- Klikkaa tästä . Varmista että olet Kauhajoen Voimistelu ja Liikunta -seuran Hoika-sivulla.

- valitse ensin "rekisteröityminen" ja täydennä omat tietosi. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

- sisäänkirjaudu ohjelmaan saamillasi tunnuksilla.

Jos tietosi muuttuvat, muista päivittää ne myös Hoika Jäsentieto -rekisteriin.

2. ILMOITTAUTUMINEN

- sisäänkirjaudu saamillasi tunnuksilla (nimi tai sähköpostiosoite + salasana)

- etene kohdasta "ilmoittautuminen" ohjeiden mukaan

- ilmoittautumisesi on vastaanotettu, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista, että olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Jos laskua ei löydy, tarkista roskapostikansio.

3. HALUATKO MAKSAA LIIKUNTASETELEILLÄ?

Rekisteröidy normaalisti Hoika Jäsentieto-ohjelman käyttäjäksi. Ilmoittaudu jäseneksi valitsemallesi kaudelle. Maksa kausimaksu tai osa siitä liikuntasetelin sovelluksessa. Näytä kuitti maksusta liikuntasetelisovelluksesta ohjaajalle. Jos liikuntasetelit eivät kata koko laskun summaa, maksa jäännössumma alkuperäisen laskun viitenumerolla. Maksuvälineinä käyvät Smartum, Epassi, Kauhajoen kaupungin liikuntasetelit, Edenred. Jos käytät paperisia liikuntaseteleitä, tuo ne ohjaajalle.

4. MAHDOLLISET ONGELMATILANTEET

- ota yhteyttä Yhteystiedot