KauVoLi

Tuntikuvaukset

Toimi näin

Mukaan toimintaan pääset yksinkertaisesti menemällä valitsemallesi tunnille. Ensimmäisen kerran voit kokeilla maksutta.
Päätettyäsi jatkaa liityt helposti jäseneksemme jäsenrekisteripalvelussamme  Ohjeet jäseneksi liittymiseen.

Mikäli et käytä nettiä, ilmoita ohjaajalle haluavasi jäseneksi. Täytä ja palauta hänen antamansa jäsentietolomake, niin saat seuraavalla kerralla laskun.

Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

VARUSTEET:
- kevyet, sisäliikuntaan sopivat mukavat vaatteet
- sisäliikuntakengät
- jumppamatto (yhdistyksellä on lainattavia alustoja, mikäli oma unohtuu kotiin)

- vesipullo, halutessasi pieni hikipyyhe ut perspiciatis unde omnis iste.

Kehonhulto

on kevyt tunti, jolla palautetaan kehoa rasituksista, parannetaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta, rentoutusta unohtamatta. HELPPO

Lavis

on hauska tanssitunti, jolla et tarvitse paria. Askelkuviot eivät ole vaikeita, tervetuloa fiilistelemään lavatanssimusiikin tahtiin! Ei edellytä aikaisempaa tanssikokemusta. TANSSILLINEN, HELPPO

Lentopallo

tarjoaa rentoa mutta reipasta meininkiä. Perinteistä peliä naisille ja miehille. Mikäli et vielä tunne lajia kovin hyvin, näillä tunneilla pääset heti oikean pelin kautta oppimaan!

Step-aerobic

on vauhdikasta liikuntaa steppilaudoilla. Et välttämättä tarvitse omaa lautaa, vaan voit lainata seuralta. Tällä tunnilla pääset nauttimaan koreografioista, konkariohjaajan opissa harjoitteleminen tekee satavarmasti mestarin! 

 KESKIRASKAS

Trimmi

on kevyehkö/kohtuullisen raskas tunti, joka vahvistaa kehoa ja kehittää terveyskuntoa menevän musiikin tahtiin, toisinaan myös välineitä apuna käyttäen. Tunnilla kohennetaan monipuolisesti kestävyyttä ja lihaskuntoa, myöskään kehonhuoltoa ei unohdeta. HELPPO/KESKIRASKAS

Kahvakuula-treeni

Kahvakuula-treeni sisältää lämmittelyosuuden ja tehokkaan koko vartaloa kuormittavan lihaskunto-osuuden, sekä kevyen venyttelyn. Tunti sopii sekä miehille että naisille. Tunti on muokattavissa sekä aloittelijoille että kovemmillekin treenareille sopivaksi (eri vaihtoehdot).

KESKIRASKAS/RASKAS

Voimatreeni

Tehokas, lihaskuntoa kasvattava tunti tsemppimusiikin säestyksellä. Välineinä käytetään mm. tankoja, steppilautoja ja puntteja. Sopii hyvän peruskunnon omaaville jumppareille.

KESKIRASKAS/RASKAS

Crosstraining

Toiminnallinen kiertoharjoittelu intervalli-tyyliin. Tehokkailla koko kehoa kuormittavilla lihaskuntopisteillä saat monipuolisen ja kuntoa kehittävän treenin, jossa pystyy kaikki liikkeet tekemään oman kunnon mukaan.  Tämä treeni sopii kaikille.

KESKIRASKAS/RASKAS

Tanssillisen voimistelun perusteet                                                                

Tanssillinen voimistelu pohjautuu suomalaiseen naisvoimisteluun, se yhdistää tanssin ja voimistelun. Perusperiaatteita ovat mm. keskikehon tuki liikkeelle, keskustalähtöisyys ja liikkeen virtaavuus. Tanssillinen  voimistelu on monipuolista liikuntaa, jossa kehittyvät kunnon lisäksi mm. jalkojen ja keskikehon voima, rangan liikkuvuus ja tasapaino. Tutustutaan tanssillisen voimistelun liikekieleen perusteista alkaen, liikesarjojen kautta. Myös lihaskunto ja liikkuvuusosiot sisältyvät tuntiin.
Aiempaa voimistelutaustaa ei tarvita. Tunnilla paljaat varpaat, sukat tai tossut.

Lapset ja nuoret

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on kiehtovia koreografioita, muusiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia, jotka heräävät eloon treenisaleilla.

Satujumppa

Iloista ja innostavaa liikunnallista seikkailua voimistelun maailmassa.

Freegym

kaikille temppuilusta kiinnostuneille 

Freegym on uusi lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voltit, parkour, voimistelu ja voimaharjoittelu. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja vaatimukset. Freegymiä harjoitellaan telinevoimisteluradalla hyödyntäen välineitä ja oman kehon painoa. 

Dance4Fun

Lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Tunneilla tanssi yhdistää luovuuden, motoriikan ja fyysisten ominaisuuksien harjoittelun. 

Voimistelun ja akron perusteet

Voimistelun ja akrobatian perusteiden monipuolista harjoittelua yhdessä hauskaa pitäen. Ryhmän koko max 12.